Realitat Virtual

Journey to Foundation’, una aventura de Realitat Virtual basada en la sèrie de Isaac Asimov

Journey to Foundation’, una aventura de Realitat Virtual basada en la sèrie de Isaac Asimov

Archiact, la desenvolupadora de realitat virtual coneguda per títols com DOOM 3: VR Edition i MARVEL: Dimension of Heroes, ha anunciat la data de llançament de la seva última aventura de realitat virtual, Journey to Foundation. El joc, basat en la sèrie Foundation, supervendes d’Isaac Asimov, estarà disponible a partir del 26 d’octubre a PlayStation VR2, Meta Quest 2 i Pico 4.

Journey to Foundation és un joc de realitat virtual impulsat per la narrativa que submergeix els jugadors en l’univers reconegut d’Asimov. Els jugadors assumiran el paper de l’Agent Ward, un espia encarregat d’infiltrar-se en un grup de desertors a la vora de l’Imperi Galàctic. El joc promet llocs impressionants, converses dinàmiques i eleccions impactants que donen forma a la narrativa.

El joc també introdueix el concepte de Mentalics, una ciència mental que els jugadors poden utilitzar per descobrir i influir en les emocions dels altres. Els jugadors també tindran accés a una varietat d’armes i eines per navegar per la jugabilitat del joc.

La sèrie Foundation, publicada per primera vegada el 1951, ha venut més de 20 milions de còpies a tot el món i ha estat traduïda a tots els principals idiomes. La sèrie va rebre el premi Hugo a la “Millor Sèrie de Novel·les de Tots els Temps” el 1966.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.