Ordinador

L’actualització ‘Shimmering Frontier’ de Core Keeper, disponible a partir del 4 d’octubre

Els aficionats al joc d’aventures de mineria i sandbox, Core Keeper, poden esperar una nova experiència amb la pròxima actualització de contingut ‘Shimmering Frontier’. Prevista que es llanci el 4 d’octubre, aquesta important actualització presentarà als jugadors un enlluernador regne de cristall i una sèrie de noves característiques de joc.

L’expansió ‘Frontera Brillant’ transportarà els jugadors al fons d’un bioma basat en cristalls, on es trobaran amb el nou mineral Solarita i tindran l’oportunitat de fabricar equips d’última generació. Entre les noves eines es troba el Dispositiu de Teulada, un dispositiu versàtil capaç de trencar sostres per crear rajos de sol. A més, els miners podran empunyar el formidable Rètol d’Obliteració, una perforadora làser d’alta potència dissenyada per a una mineria de parets més ràpida.

Els exploradors han d’estar preparats per a nous reptes quan es trobin amb nous enemics, criatures i personatges al regne de cristall, incloent-hi el Mimite que imita els cristalls, el peculiar Nilípede i caragols de cristall massius. Per als interessats en l’agricultura, l’aprofitament del bestiar és ara una opció i una visita al Comerciant de Cristalls podria revelar nous articles comercials intrigants. L’equip de Solarita millorat proporcionarà als jugadors les eines que necessiten per a les seves aventures subterrànies.

Per als qui busquin combatre, ‘Shimmering Frontier’ presenta nous esdeveniments de batalla en escenaris de combat a l’arena, oferint recompenses substancials als competidors més valents. Hi ha més de 50 peces noves d’armadura i equipament a l’abast, incloent-hi el collar de Fang de Larva únic, que pot drenar PV dels enemics, i l’útil Abric de Trinxera, que amplia l’espai d’inventari.

Més enllà de les incorporacions de joc, ‘Frontera Brillant’ inclou millores en la qualitat de vida, com optimitzacions de rendiment, física de l’aigua millorada, noves opcions de personalització de jugadors i l’afegit de sis nous assoliments a Steam.

Cal destacar que la comunitat de Core Keeper tindrà aviat accés a un suport oficial per a mods. El SDK de Mod dedicat, totalment integrat amb la plataforma de modding Mod.io, permet als jugadors navegar i instal·lar una varietat de mods creats pels jugadors directament des del menú del joc o crear els seus propis mods. Aquesta característica promet obrir noves vies per a la creativitat dels jugadors i el contingut generat per la comunitat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.