Ordinador PlayStation Xbox

Lies of P, el videojoc de fantasia fosca inspirat en Pinotxo

NEOWIZ, un desenvolupador i editor de jocs de Corea del Sud, ha desvetllat més de set minuts de vídeo de jugabilitat pel seu pròxim títol, Lies of P. El nou vídeo ofereix una petita mostra del nivell Lorenzini Arcade i brinda una visió del món de Krat, amb titelles, monstres i passadissos foscos.

Prenent inspiració en la història de Pinotxo, Lies of P és un joc d’acció ambientat en la sinistra ciutat de Krat, inspirada en la Belle Époque. Aquesta ciutat, que abans era bonica, s’ha convertit en un autèntic malson, envaïda per titelles mortals i assetjada per una epidèmia. Els jugadors assumeixen el paper de P, un titella en una missió per trobar Geppetto i aconseguir la seva humanitat. Lies of P ofereix un món meticulosament elaborat ple de tensió, sistemes de combat i personalització, així com una narrativa plena de opcions amb conseqüències, on més mentides es tradueixen en més humanitat. En un món envoltat de decepcions, la confiança és un bé escàs.

NEOWIZ està a punt de llançar Lies of P el 19 de setembre de 2023. Les reserves anticipades estan disponibles per a les edicions estàndard i deluxe, amb preus de 59,99 i 69,99 euros, respectivament, en formats digital i físic. El joc estarà disponible a PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S i PC a través de Steam.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.