Nintendo Ordinador PlayStation

Square Enix presenta el vídeo d’obertura de STAR OCEAN THE SECOND STORY R

SQUARE ENIX ha revelat el nou vídeo d’obertura de STAR OCEAN THE SECOND STORY R, previst per al 2 de novembre de 2023. Aquesta recreació 2.5D del clàssic RPG del 1998 estarà disponible a la Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4 i també en format digital per a PC a través de Steam.

L’obertura anime, presenta els protagonistes Claude i Rena, juntament amb els seus aliats, mentre es preparen per a una aventura èpica i enfronten una amenaça d’un altre món. La companyia de producció d’animació “Yostar Pictures” està darrere de la realització d’aquest vídeo, que presenta la cançó “stella”.

STAR OCEAN THE SECOND STORY R promet combinar l’encant d’entorns 3D amb la nostàlgia de personatges en 2D, oferint als jugadors una experiència de RPG clàssica amb elements de jugabilitat moderns. Aquesta recreació presenta una banda sonora nova, nous nivells de dificultat, nombroses millores i molt més, tot mantenint les característiques estimades del joc original, com el combat en temps real, el sistema d’habilitats i accions que permeten als jugadors desenvolupar relacions amb els membres del grup i desbloquejar múltiples finals.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.