Ordinador Xbox

Octopath Traveler II arribarà a Xbox Series, Xbox One i PC, incloent-hi Game Pass

Square Enix i Acquire han anunciat el proper llançament d’Octopath Traveler II per a Xbox Series, Xbox One i PC. El joc estarà disponible a través de la Microsoft Store a principis de 2024, marcant una emocionant incorporació al catàleg d’aquestes plataformes.

A més del llançament a la Microsoft Store, Octopath Traveler II també serà accessible pels subscriptors de Xbox Game Pass, oferint-los l’oportunitat de submergir-se en aquesta aventura de rol en el moment del seu llançament.

Els fans de la sèrie Octopath Traveler poden esperar explorar un món nou i immersiu, amb la seqüela que promet construir sobre els elements estimats del seu predecessor.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.