Nintendo PlayStation Xbox

Mechs V Kaijus: fusió de Tower Defense i MOBA ja disponible

Mechs V Kaijus ha estat llançat avui per Doble Punch Games. Aquest títol únic, que combina elements de Tower Defense i MOBA, ara està disponible a les plataformes de Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series gràcies a JanduSoft.

A Mechs V Kaijus, els jugadors assumeixen el paper d’un comandant que lidera un escamot de Mechs poderosos. El joc desafia els jugadors a posicionar estratègicament torres i trampes al camp de batalla, desplegar unitats de suport i muntar exèrcits massius amb Fàbriques, tot controlant el camp de batalla des de fora del mur de defensa.

El joc destaca en el gènere integrant de manera fluida el gameplay de MOBA, la defensa de base i els elements de “shoot ’em up”. Ofereix una jugabilitat fàcil d’entendre, però desafiant, prometent una experiència addictiva.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Avatar

    Arnau

    28/09/2023

    Pintaka aquest format de mecàniques! I quin art més guapo 🤩

Els comentaris estan tancats.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content