Jocs en català Ordinador

Projecte Ce Trencada publica la traducció de Momodora: Reverie Under the Moonlight

Projecte Ce Trencada publica la traducció de Momodora: Reverie Under the Moonlight

El Projecte Ce Trencada, conegut per la seva dedicació a la traducció de videojocs a la llengua catalana, ha anunciat la publicació de la seva última tasca: la traducció de Momodora: Reverie Under the Moonlight.

Momodora: Reverie Under the Moonlight, un joc de plataformes d’acció i aventura desenvolupat per Bombservice, ha estat aclamat per la seva jugabilitat i atmosfera. Ara, gràcies a l’esforç del Projecte Ce Trencada, els jugadors catalans podran gaudir d’aquesta experiència en la seva llengua.

El Projecte Ce Trencada ha estat actiu des de fa anys, treballant incansablement per portar més videojocs a la comunitat catalana. La seva missió és fomentar la diversitat lingüística en el món dels videojocs, i aquesta última traducció és un altre pas cap a aquest objectiu.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Projecte Ce Trencada publica la traducci&oacute...

    01/09/2023

    […] Projecte Ce Trencada ha anunciat la publicació de la seva última tasca: la traducció al català de Momodora: Reverie Under the Moonlight.  […]

Els comentaris estan tancats.