Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

My Hero Ultra Rumble s’estrenarà el 28 de setembre a PC i consoles

My Hero Ultra Rumble, el joc multijugador en línia inspirat en l’univers de My Hero Academia, està a punt de ser llançat oficialment el 28 de setembre de 2023. Els jugadors de diverses plataformes, incloent-hi PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch i PC, ja poden marcar les seves agendes per a aquest llançament.

El repartiment de personatges del joc s’ha ampliat des de la beta, incloent-hi ara personatges icònics com Eijiro Kirishima, Momo Yaoyorozu i Ibara Shiozaki. Amb un total de 18 herois i vilans preferits dels fans per triar, els jugadors tindran l’oportunitat de formar els seus equips de somni i competir en un emocionant ambient de batalla reial.

El joc promet una acció intensa, ja que vuit equips de tres membres es veuran les cares, lluitant per ser l’últim equip en peu. A mesura que avanci la batalla, el camp de joc es reduirà gradualment, obligant els jugadors a enfrontaments cada cop més perillosos amb equips rivals.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.