Ordinador PlayStation Xbox

El DLC Separate Ways arriba a Resident Evil 4

Resident Evil 4 dona la benvinguda a un nou capítol amb el llançament del DLC Separate Ways, ara disponible per a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S i PC a través de Steam. A Separate Ways, els jugadors descobriran la història d’Ada Wong, mentre emprèn una missió secreta que es creua amb la recerca de Leon S. Kennedy per trobar la filla desapareguda del president. Aquest DLC introdueix noves mecàniques de joc fresques, que milloren l’acció d’horror de supervivència pel qual Resident Evil 4 és conegut.

Al costat del DLC de Separate Ways, també es llança avui una actualització gratuïta per al mode The Mercenaries. Aquesta actualització incorpora Ada Wong i l’infame Albert Wesker com a personatges jugables, ampliant la llista per a tots els propietaris de Resident Evil 4.

Separate Ways reimagina i expandeix el contingut de bonificació del joc original, posant Ada Wong al centre d’una perillosa missió dins del poble europeu controlat pels Los Iluminados. Sota les ordres d’Albert Wesker, Ada té la missió d’adquirir una potent substància coneguda com “l’Àmbar”. Aquesta narrativa captivadora es desenvolupa al costat de l’operació de rescat de Leon S. Kennedy, que fa llum sobre els esdeveniments ocults entre bambolines i proporciona respostes a les preguntes persistents de la campanya principal.

Separate Ways manté l’acció de Resident Evil 4, oferint als jugadors una sèrie d’eines per enfrontar-se als horrors que amaguen dins del joc. Els jugadors poden participar en combat precís amb armes de foc, encontres amb ganivet intensos, maniobres d’emboscada i moviments finals. Per a aquells que encara no han experimentat l’elogiat horror de supervivència de Resident Evil 4, ara és el moment ideal per submergir-s’hi, ja que el joc es troba actualment a la venda per temps limitat, convidant els nous jugadors al món de l’horror de supervivència de darrera generació.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content