PlayStation Realitat Virtual

Vertigo 2 arribarà en format físic per a PlayStation VR2

Vertigo 2, una aventura de realitat virtual per a un sol jugador, està a punt de llançar-se en format físic per a PlayStation VR2. Els jugadors exploraran les profunditats del Reactor Quàntic VII, i emprendran un viatge de tornada a casa.

En les profunditats del Reactor Quàntic VII, els jugadors es desperten per completar el seu viatge de tornada a casa. S’enfrontaran a estranya fauna alienígena, així com a forces de seguretat mortals, amb la missió de purgar el reactor de tota forma de vida.

Les característiques clau de Vertigo 2 inclouen un disseny de món personalitzat, una varietat d’enemics, incloent-hi criatures i robots, armes de realitat virtual amb mecàniques de recàrrega, una banda sonora original, batalles contra 10 nous caps, una campanya amb 18 capítols i 10 hores de jugabilitat, i el mode “New Game +” amb noves armes, enemics i caps.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.