PlayStation Realitat Virtual

Vertigo 2 arribarà en format físic per a PlayStation VR2

Vertigo 2, una aventura de realitat virtual per a un sol jugador, està a punt de llançar-se en format físic per a PlayStation VR2. Els jugadors exploraran les profunditats del Reactor Quàntic VII, i emprendran un viatge de tornada a casa.

En les profunditats del Reactor Quàntic VII, els jugadors es desperten per completar el seu viatge de tornada a casa. S’enfrontaran a estranya fauna alienígena, així com a forces de seguretat mortals, amb la missió de purgar el reactor de tota forma de vida.

Les característiques clau de Vertigo 2 inclouen un disseny de món personalitzat, una varietat d’enemics, incloent-hi criatures i robots, armes de realitat virtual amb mecàniques de recàrrega, una banda sonora original, batalles contra 10 nous caps, una campanya amb 18 capítols i 10 hores de jugabilitat, i el mode “New Game +” amb noves armes, enemics i caps.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content