Nintendo

Nintendo afegeix 4 jocs clàssics exclusius del Japó a Nintendo Switch Online

Nintendo afegeix 4 jocs clàssics exclusius del Japó a Nintendo Switch Online

Nintendo ha anunciat quatre jocs nous al seu servei Nintendo Switch Online. Els nous títols, que es van estrenar de manera exclusiva al Japó inclouen:

Joy Mech Fight, originalment llançat a la Famicom, és un joc de lluita protagonitzat per robots, conegut per les seves mecàniques de joc úniques i l’encant del seu pixel art. Aquest joc serà una delícia per als fans dels jocs de lluita clàssics. Ja disponible a Nintendo Switch Online – NES.

Kirby Star Stacker és un joc de puzles que va ser llançat per primer cop a la Super Famicom. El joc presenta el carismàtic personatge Kirby en un joc reminiscent de Puyo Puyo, divertit i desafiant. Aquesta incorporació segurament agradarà als fans dels jocs de puzles i de la franquícia Kirby. Disponible a Nintendo Switch Online – SNES

Downtown Nekketsu March, també conegut com a Downtown Special: Kunio-kun’s Historical Period Drama!, és un joc d’acció i aventures que originalment es va llançar a la Famicom. El joc forma part de la popular sèrie Kunio-kun i és conegut per la seva jugabilitat i història humorística. El trobareu a Nintendo Switch Online – NES

Finalment, Quest for Camelot és un joc d’acció i aventures basat en la pel·lícula animada amb el mateix nom. El joc va ser originalment llançat a la Game Boy Color i presenta una varietat de puzles i escenaris de combat. Disponible a Nintendo Switch Online – Game Boy

Aquestes incorporacions continuen amb el compromís de Nintendo d’ampliar la biblioteca en línia de la Nintendo Switch amb una àmplia gamma de títols clàssics. Ja siguis fan dels jocs de lluita, dels jocs de puzles, dels jocs d’acció o d’aventures, aquestes noves incorporacions ofereixen alguna cosa per a tothom.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.