Núvol Ordinador

Utomik amplia el seu catàleg amb Endling: Extinction is Forever i dos jocs més

Utomik, la plataforma de subscripció de videojocs, ha anunciat avui l’addició de tres nous títols al seu catàleg. Els jocs que s’han afegit són:

Endling: Extinction is Forever és un joc català d’aventures i supervivència que posa els jugadors en la pell d’una guineu que lluita per protegir la seva família en un món a la vora de l’extinció. El joc combina elements de supervivència i estratègia, i desafia els jugadors a sobreviure en un entorn hostil.

Everdream Valley és un joc d’exploració i aventura amb elements de simulació de vida. Els jugadors poden construir la seva pròpia granja, fer amics amb els habitants del poble, explorar boscos i descobrir secrets.

Finalment, Grapple Dog és un joc de plataformes en 2D amb un estil artístic vibrant i colorit. Els jugadors han de fer servir un ganxo per superar obstacles i enemics, tot explorant un món ple de secrets.

Aquests tres jocs ja estan disponibles per a tots els subscriptors d’Utomik. Recordem que els jocs es poden jugar també al núvol en dispositius compatibles.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content