Núvol Ordinador

Utomik amplia el seu catàleg amb Endling: Extinction is Forever i dos jocs més

Utomik, la plataforma de subscripció de videojocs, ha anunciat avui l’addició de tres nous títols al seu catàleg. Els jocs que s’han afegit són:

Endling: Extinction is Forever és un joc català d’aventures i supervivència que posa els jugadors en la pell d’una guineu que lluita per protegir la seva família en un món a la vora de l’extinció. El joc combina elements de supervivència i estratègia, i desafia els jugadors a sobreviure en un entorn hostil.

Everdream Valley és un joc d’exploració i aventura amb elements de simulació de vida. Els jugadors poden construir la seva pròpia granja, fer amics amb els habitants del poble, explorar boscos i descobrir secrets.

Finalment, Grapple Dog és un joc de plataformes en 2D amb un estil artístic vibrant i colorit. Els jugadors han de fer servir un ganxo per superar obstacles i enemics, tot explorant un món ple de secrets.

Aquests tres jocs ja estan disponibles per a tots els subscriptors d’Utomik. Recordem que els jocs es poden jugar també al núvol en dispositius compatibles.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.