PlayStation Sector

Un grup de hackers afirma haver accedit als sistemes de Sony i amenaça de vendre dades robades

Un grup de hackers afirma haver accedit als sistemes de Sony i amenaça de vendre dades robades

Un grup de ransomware conegut com a Ransomed.vc ha afirmat que ha violat amb èxit tots els sistemes de Sony i té la intenció de vendre les dades robades. Tot i que l’autenticitat d’aquestes afirmacions encara no s’ha verificat, Cyber Security Connect informa que Ransomed.vc ha aconseguit un nombre significatiu de víctimes des que va aparèixer el mes passat.

El grup ha deixat clares les seves intencions, afirmant: “No demanarem un rescat. Vendrem les dades. A causa que Sony no vol pagar. LES DADES ESTAN A LA VENDA.” Cyber Security Connect ha observat que el grup ha compartit algunes proves de l’atac, encara que a primera vista no són particularment convincents. Les dades compartides inclouen captures de pantalla d’una pàgina d’inici de sessió interna, una presentació interna de PowerPoint, diversos fitxers Java i un arbre de fitxers amb menys de 6.000 fitxers.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.