Ordinador Xbox

Phantasy Star Online 2 New Genesis comparteix les novetats d’octubre

SEGA ha llançat el darrer NGS Headline, proporcionant als jugadors actualitzacions sobre Phantasy Star Online 2 New Genesis. El programa ofereix informació sobre les novetats actuals, les futures actualitzacions i les campanyes per al RPG d’acció en línia gratuït.

Les actualitzacions d’octubre porten una sèrie de contingut nou, incloent-hi missions de temps limitat, tiquets d’AC Scratch, una actualització de la història principal, una actualització de la regió Retem, festivitats de Halloween i més.

Alguns dels punts destacats:

  • A partir del 4 d’octubre, els jugadors podran embarcar-se en la missió de temps limitat: Night Chill Battle a Kanai Isle a Aelio.
  • L’11 d’octubre, es llançarà el Capítol 6, Part 3 de la història principal, introduint nous personatges i reptes per als jugadors.
  • La Regió Retem rebrà una actualització, afegint l’objecte Warp Saucer a cada sector d’exploració i al sector de combat de nivell inferior de Maqead. Aquesta nova funcionalitat permet un moviment de gran velocitat fins a cinc vegades consecutives. A més, s’introduiran nous enemics.
  • Halloween ’23, un esdeveniment de temps limitat, començarà el 18 d’octubre. Tant la Ciutat Central com la Ciutat Retem es transformaran per a l’ocasió, amb els Region Mags convertint-se en carabasses.
  • Altres actualitzacions inclouen la missió urgent de temps limitat: Haunted Domain, la nova missió de duel: Duel: Fase 3 i la missió de temps limitat: Dreisen Plant Interception.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.