Ordinador Xbox

Phantasy Star Online 2 New Genesis comparteix les novetats d’octubre

SEGA ha llançat el darrer NGS Headline, proporcionant als jugadors actualitzacions sobre Phantasy Star Online 2 New Genesis. El programa ofereix informació sobre les novetats actuals, les futures actualitzacions i les campanyes per al RPG d’acció en línia gratuït.

Les actualitzacions d’octubre porten una sèrie de contingut nou, incloent-hi missions de temps limitat, tiquets d’AC Scratch, una actualització de la història principal, una actualització de la regió Retem, festivitats de Halloween i més.

Alguns dels punts destacats:

  • A partir del 4 d’octubre, els jugadors podran embarcar-se en la missió de temps limitat: Night Chill Battle a Kanai Isle a Aelio.
  • L’11 d’octubre, es llançarà el Capítol 6, Part 3 de la història principal, introduint nous personatges i reptes per als jugadors.
  • La Regió Retem rebrà una actualització, afegint l’objecte Warp Saucer a cada sector d’exploració i al sector de combat de nivell inferior de Maqead. Aquesta nova funcionalitat permet un moviment de gran velocitat fins a cinc vegades consecutives. A més, s’introduiran nous enemics.
  • Halloween ’23, un esdeveniment de temps limitat, començarà el 18 d’octubre. Tant la Ciutat Central com la Ciutat Retem es transformaran per a l’ocasió, amb els Region Mags convertint-se en carabasses.
  • Altres actualitzacions inclouen la missió urgent de temps limitat: Haunted Domain, la nova missió de duel: Duel: Fase 3 i la missió de temps limitat: Dreisen Plant Interception.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content