Sector

EA retira el catàleg de FIFA de les botigues digitals

Tal com ha avançat VGC, Electronic Arts (EA) ha eliminat tot el catàleg de FIFA de les botigues digitals tant de consola com PC. Això significa que els títols de FIFA, incloent-hi FIFA 23, ja no estan disponibles per a la compra a plataformes com la PlayStation Store, la Microsoft Store, la Nintendo eShop, Steam i l’Epic Games Store.

La retirada es va notar per primera vegada per l’usuari de Twitter MauroNL, que va assenyalar que la pàgina de FIFA al lloc web de EA conté enllaços morts o pàgines de botigues per a productes que ja no estan disponibles.

No obstant això, malgrat la retirada de les botigues digitals, FIFA 23 encara es pot jugar per aquells que tenen una subscripció a EA Play. Encara està per veure si aquesta retirada és una mesura temporal o una decisió permanent per part de EA Sports.

Convé destacar que aquesta notícia arriba juntament amb l’estrena de EA Sports FC 24.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.