Ordinador PlayStation Xbox

A.K.I. arriba avui a Street Fighter 6 amb els seus atacs verinosos

A.K.I. arriba avui a Street Fighter 6 amb els seus atacs verinosos

Street Fighter 6 dona la benvinguda a A.K.I. al seu elenc, just a temps per a la temporada de Halloween. A partir d’avui, els jugadors podran experimentar els moviments verinosos d’A.K.I. a través de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S i PC via Steam. En el mode d’un jugador, A.K.I. es pot trobar serpentejant pel World Tour, mentre que en el Battle Hub, els jugadors poden equipar els seus avatars amb les seves habilitats mortals. A més, els jugadors poden participar en batalles contra altres jugadors a la Fighting Ground.

Juntament amb l’arribada d’A.K.I., el joc rebrà nou contingut i actualitzacions, incloent-hi les Missions Mestres d’A.K.I. al World Tour, la seva història a la Fighting Ground del mode Arcade i nous objectes a la botiga de Hub Goods. També s’han implementat diverses correccions de errors i ajustos.

Els jugadors poden desbloquejar A.K.I. si posseeixen o compren l’edició Deluxe de Street Fighter 6, l’edició Ultimate, el Passi de Personatges de l’Any 1/Ultimate o si la compren individualment per 350 monedes, que inclouen el Vestit 1 i els Colors 1 i 2. Per als qui vulguin provar el nou personatge, hi ha una prova gratuïta d’una hora disponible en canviar un tiquet de lloguer de lluitador del Passi de Lluita del joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.