Ordinador

Ragnarok Survivors: Valhalla arribarà a Steam en accés anticipat

KodingNights té previst llançar Ragnarok Survivors: Valhalla el 3 d’octubre. Aquest joc desafia els jugadors a demostrar el seu valor a Odin i assegurar el seu lloc en la vida després de la mort, tot sobrevivint als esdeveniments catastròfics de Ragnarok. Combinant elements de Bullet Heaven i Vampire Survivors, el joc permet als jugadors construir el seu poble viking per desbloquejar armes, millores i habilitats.

Durant la fase d’accés anticipat, els jugadors tindran l’oportunitat de donar forma al desenvolupament del joc. La versió actual ofereix 12 nivells amb dificultat creixent, 14 personatges jugables, 9 avantatges de personatge millorables, 21 armes millorables i 15 edificis únics per al poble. El joc proporciona aproximadament 20 minuts de temps de joc per sessió, però amb diferents construccions de personatges, els jugadors poden gaudir d’hores d’entreteniment.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content