Ordinador

Ragnarok Survivors: Valhalla arribarà a Steam en accés anticipat

Ragnarok Survivors: Valhalla arribarà a Steam en accés anticipat

KodingNights té previst llançar Ragnarok Survivors: Valhalla el 3 d’octubre. Aquest joc desafia els jugadors a demostrar el seu valor a Odin i assegurar el seu lloc en la vida després de la mort, tot sobrevivint als esdeveniments catastròfics de Ragnarok. Combinant elements de Bullet Heaven i Vampire Survivors, el joc permet als jugadors construir el seu poble viking per desbloquejar armes, millores i habilitats.

Durant la fase d’accés anticipat, els jugadors tindran l’oportunitat de donar forma al desenvolupament del joc. La versió actual ofereix 12 nivells amb dificultat creixent, 14 personatges jugables, 9 avantatges de personatge millorables, 21 armes millorables i 15 edificis únics per al poble. El joc proporciona aproximadament 20 minuts de temps de joc per sessió, però amb diferents construccions de personatges, els jugadors poden gaudir d’hores d’entreteniment.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.