Ordinador

The Art of Flight convida als fans dels Shmup a provar la seva demo

El joc d’arcade d’acció, The Art of Flight, convida els jugadors a participar en la seva demo durant el Steam SHMUP Fest. Aquest joc permet als jugadors controlar múltiples naus simultàniament, creant una experiència captivadora de comandar un escamot en perfecta harmonia.

The Art of Flight ofereix un paisatge eteri acompanyat amb guitarres i bateries. Els jugadors poden competir per aconseguir puntuacions altes en ones infinites d’enfrontaments, cadascun dels quals introdueix noves dinàmiques de joc. Hi ha potenciadors disponibles per millorar les habilitats del teu escamot, mentre que els bosses desafiant requereixen una coordinació estratègica entre totes les teves naus.

La mecànica de puntuació del joc empeny els jugadors fins a l’extrem, exigint precisió i habilitat. La banda sonora respon a les teves accions, convertint The Art of Flight en un instrument que toques a través de les teves maniobres de vol. A més, el joc ofereix un mode cooperatiu local.

L’accessibilitat és una característica clau de The Art of Flight, permetent als jugadors ajustar la velocitat i gaudir de l’acció a un ritme relaxat. Això garanteix que els jugadors de tots els nivells de destresa puguin participar plenament en el joc.

Per provar la demo de The Art of Flight, visita la pàgina de Steam del joc o el seu lloc web oficial.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.