Ordinador

Relic Hunters Legend s’estrena en accés anticipat a Steam

Rogue Snail i Gearbox Publishing han anunciat el llançament de Relic Hunters Legend, a Steam Early Access. Els jugadors ara poden embarcar-se en missions cooperatives en línia i en una aventura en solitari per combatre a Duc Ducan. Per celebrar el llançament, Relic Hunters Legend està disponible amb un descompte del 33% com a part del SHMUP Fest de Steam fins al 2 d’octubre.

Relic Hunters Legend ofereix un món vibrant i ric en història, on els jugadors poden desbloquejar i jugar amb cinc personatges de Relic Hunters, cadascun amb les seves pròpies habilitats i estils de joc. Participant en missions cooperatives per a fins a 4 jugadors, els jugadors poden saquejar equipament, desencadenar habilitats i descobrir Relíquies misterioses per revelar la veritat darrere del règim de Duc Ducan i salvar la galàxia.

Com a part del llançament, Rogue Snail ha introduït contingut especial. El nou mode de joc Asteroid Dungeon Nemesis permet als jugadors conquerir cinc missions cada vegada més desafiants per guanyar millor saqueig. A més, la missió de la història en solitari Friendship Adventures proporciona una visió més profunda de les històries dels caçadors. Els jugadors també poden descobrir tres noves Relíquies: el Martell del Tro, la Creu i el Gat d’Obsidiana, per infligir danys massius. A més, s’ha desbloquejat una nova línia temporal anomenada Broken Era, que ofereix als jugadors l’oportunitat de col·leccionar equipament únic a través de la dificultat Èpica.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.