Nintendo PlayStation Xbox

Tintin Reporter – Los cigarros del Faraón revela la seva data de llançament a consoles

Tintinimaginatio i Microids han anunciat la data de llançament del seu esperat videojoc, Tintin Reporter – Els Cigarros del Faraón. Aquest títol, basat en la icònica sèrie de còmics Les Aventures de Tintín creada per Hergé, estarà disponible en format físic per a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X i Xbox One el 7 de novembre de 2023. Els usuaris de Nintendo Switch hauran d’esperar fins al 2024 per gaudir-lo a la seva plataforma.

El joc ofereix dues edicions per als entusiastes de Tintín:

Edició Limitada:

  • Joc físic per a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One o Nintendo Switch.
  • Steelbook oficial.
  • Tres postals.

Edició Col·leccionista:

  • Joc físic per a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One o Nintendo Switch.
  • Steelbook oficial.
  • Tres postals.
  • Quadern.
  • Llibre d’art de 160 pàgines.
  • Figura original de Tintín i Milú.

Tintin Reporter – Els Cigarros del Faraón porta els jugadors a un viatge en companyia de l’intrèpid reporter Tintín i el seu gos Milú mentre investiguen una xarxa de tràfic de drogues que s’estén des d’Egipte fins a l’Índia. El joc promet captivar els jugadors amb els seus gràfics i trencaclosques, oferint una experiència que combina elements d’aventura i resolució de misteris.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.