Núvol Ordinador PlayStation Xbox

Starbreeze promet millorar els servidors de Payday 3

Durant el cap de setmana de llançament, Payday 3 ha experimentat un augment en el nombre de jugadors, amb un pic de 218.250 jugadors simultanis a través de totes les plataformes i 1.347.510 jugadors únics. Starbreeze Nebula, la plataforma del joc, compta actualment amb 3.794.172 usuaris registrats.

No obstant això, la infraestructura del joc ha tingut errors imprevistos que han dificultat la seva capacitat per gestionar l’afluència de jugadors. Per abordar el problema, s’ha desplegat una nova versió del programari del servidor. Desafortunadament, una actualització implementada el diumenge ha reintroduït inestabilitat a la infraestructura. Starbreeze i el seu soci estan treballant activament per millorar i estabilitzar els sistemes en línia de PAYDAY 3.

El problema no va sorgir durant l’accés anticipat a causa de les condicions específiques. Starbreeze està explorant solucions a curt i llarg termini. A curt termini, l’objectiu és garantir una experiència de jugador fluida. A llarg termini, Starbreeze pretén avaluar nous socis per als serveis i reduir la dependència de Payday 3 dels serveis en línia.

Els jugadors poden estar al dia de l’estat actual dels servidors a través dels canals socials de Starbreeze.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.