Ordinador PlayStation

Eternights s’estrena a PC i PlayStation

El simulador d’acció i cites Eternights de Studio Sai ja està disponible per a PC, PlayStation 4 i PlayStation 5, arribant una setmana abans del previst. Aquest joc únic combina dos aspectes essencials de la vida: trobar l’amor i lluitar contra monstres. Els jugadors poden adquirir Eternights tant a través de Steam com de l’Epic Games Store amb un descompte de llançament del 10%.

A Eternights, els jugadors són llançats a un món on immenses parets envolten la seva ciutat i un esdeveniment misteriós ha convertit la gent en éssers sense ment i obsessionats per la violència. Quan el seu braç és reemplaçat per una rèplica màgica i metamòrfica amb estranys poders, els jugadors han de trencar la barrera protectora de la ciutat per salvar el món i navegar per les complexitats de la seva vida amorosa.

El joc ofereix una emocionant combinació de batalles en temps real a les masmorres, una recerca per obtenir una cura per l’aflicció del món i la persecució de l’amor amb la persona a qui estimen més. L’èxit significa salvar la humanitat i recollir les recompenses de l’amor veritable, mentre que el fracàs suposa la fi del món tal com el coneixen. Eternights promet un món ple de combat, trames romàntiques, opcions personals i progressió de personatges, tot embolicat en una aventura elegant i inoblidable.

Els jugadors poden esperar combats d’alta intensitat, l’oportunitat de formar amistats duradores i el potencial per a romances. No obstant això, el temps és essencial, ja que l’apocalipsi no espera ningú. Com prefereixin passar els darrers moments del món depèn totalment d’ells, però és un recordatori que cada moment compta a Eternights.

Per als qui prefereixen còpies físiques, Eternights estarà disponible com una edició estàndard per a PlayStation 5 i PlayStation 4 el 16 de novembre, amb reserves actualment obertes en botigues seleccionades. El joc es distribueix en col·laboració amb Maximum Games.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.