Nintendo PlayStation Xbox

SEGA i Plaion anuncien el Sonic Origins Plus Collector’s Boxset

Pix’n Love, en col·laboració amb SEGA i Plaion, ha revelat l’Edició Col·leccionista de Sonic Origins Plus per a Nintendo Switch, PS4, PS5 i Xbox. Aquesta edició limitada, dissenyada per als fans, presenta una capsa de cartó numerada amb una funda de plàstic imprès.

L’Edició Col·leccionista, amb unes dimensions de 28 cm d’amplada x 26 cm d’altura, inclou el joc físic “Day One Edition” de Sonic Origins Plus per a les respectives consoles. A més, els fans trobaran un llibre d’art de 96 pàgines, una placa d’acrílic i quatre litografies, convertint-lo en un autèntic homenatge a Sonic i els seus amics.

Les reserves per al Sonic Origins Plus Collector’s Boxset estaran disponibles exclusivament a www.pixnlove.com a partir del dimecres 27 de setembre a les 5 de la tarda.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content