Nintendo Ordinador PlayStation

NIS anuncia The Legend of Legacy HD Remastered per a plataformes modernes

NIS America ha revelat que el RPG, The Legend of Legacy HD Remastered, es llançarà a principis del 2024 per a PlayStation 5, PlayStation 4, Switch i PC via Steam. Aquest joc és una versió remasteritzada del títol original de 3DS, The Legend of Legacy, que es va llançar el 22 de gener de 2015. L’equip de desenvolupament darrere del joc inclou veterans de la indústria que han treballat en sèries reconegudes com SaGa i Final Fantasy.

La subsidiaria americana de NIS ha anunciat l’edició física especial del joc a través de la seva botiga en línia. Aquesta edició inclou diversos articles exclusius com la banda sonora, un llibre d’art, un pòster de tela, targetes d’art i una caixa de col·leccionista. S’espera l’anunci per a la versió europea d’aquesta edició.

The Legend of Legacy HD Remastered porta els jugadors a l’illa misteriosa d’Avalon, que es diu que està plena de tresors llegendaris i poders antics. El joc segueix les històries de set herois, cadascun amb els seus propis desitjos i habilitats úniques. Els jugadors tindran l’oportunitat de gestionar formacions de batalla, instruir rols de combat i forjar contractes amb elementals per desencadenar habilitats poderoses.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content