Nintendo

Els creadors de Moon anuncien un nou RPG per a Nintendo Switch

Onion Games, l’estudi independent amb seu a Tòquio, conegut pel seu treball en títols com Moon: Remix RPG Adventure, Mon Amour, Dandy Dungeon, Black Bird, Million Onion Hotel, així com clàssics com Little King’s Story, Chulip i fins i tot Super Mario RPG, ha revelat la seva última creació: Stray Children, un nou RPG destinat a la Nintendo Switch.

L’anunci va ser realitzat durant l’últim Nintendo Direct del Japó, marcant el debut oficial de Stray Children. Tot i que encara no s’ha determinat una data de llançament específica, s’ha confirmat que el joc arribarà a les Nintendo Switch de tot el món.

Stray Children transporta els jugadors a un món estrany i perillós on un jove és arrossegat dins d’un televisor. En aquesta regió extraordinària, els nens són els únics habitants, creant l’escenari ideal per a una aventura que promet captivar jugadors de totes les edats.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.