Nintendo

Els creadors de Moon anuncien un nou RPG per a Nintendo Switch

Onion Games, l’estudi independent amb seu a Tòquio, conegut pel seu treball en títols com Moon: Remix RPG Adventure, Mon Amour, Dandy Dungeon, Black Bird, Million Onion Hotel, així com clàssics com Little King’s Story, Chulip i fins i tot Super Mario RPG, ha revelat la seva última creació: Stray Children, un nou RPG destinat a la Nintendo Switch.

L’anunci va ser realitzat durant l’últim Nintendo Direct del Japó, marcant el debut oficial de Stray Children. Tot i que encara no s’ha determinat una data de llançament específica, s’ha confirmat que el joc arribarà a les Nintendo Switch de tot el món.

Stray Children transporta els jugadors a un món estrany i perillós on un jove és arrossegat dins d’un televisor. En aquesta regió extraordinària, els nens són els únics habitants, creant l’escenari ideal per a una aventura que promet captivar jugadors de totes les edats.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content