Ordinador PlayStation Xbox

The Invincible anunciat en format físic per a PlayStation 5 i Xbox Series X

L’aventura espacial inspirada en l’univers del reconegut escriptor polonès Stanisław Lem, The Invincible, es prepara per al seu llançament en format físic. El joc estarà disponible en una Edició Estàndard per a PlayStation 5 i Xbox Series X, així com en una exclusiva Edició Col·leccionista (Signature) disponible per a PlayStation 5, Xbox Series X i PC, tot això previst per a aquest mateix any.

A The Invincible, els jugadors assumiran el paper de Yasna, una astrobiòloga altament qualificada i perspicaç, embarcant-se en una emocionant missió al planeta inexplorat Regis III. El que comença com una missió científica aviat es converteix en una desesperada recerca de companys perduts en un entorn espantós. Cada decisió presa pels jugadors influirà en el desenvolupament de la història, la qual cosa afegeix una capa addicional de profunditat a aquesta aventura filosòfica.

El joc permet als jugadors submergir-se en una atmosfera atompunk, fent ús d’eines com un teodolit i un rastrejador per descobrir fenòmens científics excepcionals. A més, ofereix múltiples finals possibles, la qual cosa fomenta la rejugabilitat i l’exploració de diferents rutes narratives.

Aquells que busquen una experiència de joc encara més completa poden optar per l’Edició Signature, que inclou una sèrie d’elements exclusius.

The Invincible està actualment disponible per a reserva a les principals botigues de videojocs i aviat estarà disponible a Amazon.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.