Mòbil

L’aventura detectivesca Tangle Tower s’estrena a iOS i Android

SFB Games ha anunciat el llançament oficial de Tangle Tower a iOS i Android. Un dels jocs més ben valorats a Apple Arcade, convida els jugadors a desemmascarar un emocionant misteri d’assassinat a l’enigmàtica Tangle Tower.

Aquesta visualment impressionant història de detectius presenta un gir únic on el sospitós és un quadre. Els jugadors s’uniran al peculiar duo de detectius, Grimoire i Sally, mentre reuneixen pistes i resolen trencaclosques en una aventura divertida i surrealista. El joc presumeix d’art i animació de personatges vibrants, creant una experiència encantadora.

Explora els entorns bellament pintats digitalment de la mansió, des dels jardins fins a l’escena del crim. Interroga un repartiment divers de personatges i gaudeix de la banda sonora original. Els jugadors de mòbil també tindran accés a un mode de reproductor de música, que els permetrà escoltar les seves pistes favorites en qualsevol moment.

Tangle Tower ja està disponible a iOS i Android per 5,99 €. Per celebrar el llançament a mòbil, el joc rebrà un descompte del 80% a Steam i Nintendo Switch des del 25 de setembre fins al 2 d’octubre, juntament amb el misteri original Detective Grimoire a Steam.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Mòbil

Niffelheim, ara disponible a Google Play Pass

Niffelheim, el joc de rol de supervivència desenvolupat per Ellada Games, ja està disponible a Google Play Pass. Els jugadors
Mòbil

Worms WMD: Mobilize aterra a Android i iOS

Team17 ha anunciat el llançament de Worms WMD: Mobilize, una versió optimitzada per a mòbils del clàssic joc d'estratègia.
Skip to content