Nintendo PlayStation

L’Edició Aniversari de Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge confirma llançament físic per a PlayStation i Nintendo Switch

Merge Games, Dotemu i Tribute Games han anunciat l’Anniversary Edition de Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, que estarà disponible en format físic per a PlayStation 4, PlayStation 5 i Nintendo Switch el 17 de novembre. La distribució serà a càrrec de Tesura Games.

Aquesta edició especial inclou el joc base complet, juntament amb una expansió de DLC, Dimension Shellshock. En el nou Mode Supervivència, les hordes d’enemics no et deixaran descansar fins que aconsegueixis prous Cristalls Dimensionals per viatjar a diferents dimensions. Cada victòria obre dues portes amb recompenses totalment diferents.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.