Núvol Ordinador Xbox

Anunciada la primera ronda de jocs de Game Pass de setembre

Xbox Game Pass ha anunciat l’addició de diversos jocs molt esperats a la seva llista. Entre aquests es troben Starfield, Solar Ash i Lies of P, tots ells disponibles per als jugadors a partir de setembre de 2023.

Starfield, el primer nou univers de Bethesda Game Studios en 25 anys, estarà disponible a Game Pass a partir del 6 de setembre. El joc, creat pels autors de The Elder Scrolls V: Skyrim i Fallout 4, és un joc de rol de nova generació ambientat a l’espai. Els jugadors podran crear els seus propis personatges i explorar l’univers amb una llibertat sense precedents, embarcant-se en un viatge èpic per desvelar el misteri més gran de la humanitat.

Solar Ash, dels guardonats creadors de Hyper Light Drifter, estarà disponible a Game Pass a partir del 14 de setembre. El joc presenta un món d’alta velocitat i gravetat que es doblega en un paisatge de somnis surrealista ple de les runes de civilitzacions antigues. Els jugadors assumiran el paper de Rei, una Voidrunner decidida a salvar el seu planeta de la fam eterna de l’Ultravoid.

Lies of P, un emocionant joc al estil soulslike que reimagina la història de Pinotxo a l’època de la Belle Époque, estarà disponible a Game Pass a partir del 19 de setembre. Els jugadors hauran d’adaptar-se a si mateixos i a les seves armes per enfrontar-se a horrors inimaginables, desxifrar els secrets de la ciutat i triar entre la veritat i les mentides per superar els reptes en el seu viatge cap a la descoberta de si mateixos.

A més d’aquestes pròximes publicacions, Gris, un joc català sobre una jove que navega pel seu propi món de tristesa, ha tornat a la biblioteca de Game Pass avui mateix. El joc està disponible al núvol, consola i PC.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.