Núvol Ordinador Xbox

Anunciada la primera ronda de jocs de Game Pass de setembre

Xbox Game Pass ha anunciat l’addició de diversos jocs molt esperats a la seva llista. Entre aquests es troben Starfield, Solar Ash i Lies of P, tots ells disponibles per als jugadors a partir de setembre de 2023.

Starfield, el primer nou univers de Bethesda Game Studios en 25 anys, estarà disponible a Game Pass a partir del 6 de setembre. El joc, creat pels autors de The Elder Scrolls V: Skyrim i Fallout 4, és un joc de rol de nova generació ambientat a l’espai. Els jugadors podran crear els seus propis personatges i explorar l’univers amb una llibertat sense precedents, embarcant-se en un viatge èpic per desvelar el misteri més gran de la humanitat.

Solar Ash, dels guardonats creadors de Hyper Light Drifter, estarà disponible a Game Pass a partir del 14 de setembre. El joc presenta un món d’alta velocitat i gravetat que es doblega en un paisatge de somnis surrealista ple de les runes de civilitzacions antigues. Els jugadors assumiran el paper de Rei, una Voidrunner decidida a salvar el seu planeta de la fam eterna de l’Ultravoid.

Lies of P, un emocionant joc al estil soulslike que reimagina la història de Pinotxo a l’època de la Belle Époque, estarà disponible a Game Pass a partir del 19 de setembre. Els jugadors hauran d’adaptar-se a si mateixos i a les seves armes per enfrontar-se a horrors inimaginables, desxifrar els secrets de la ciutat i triar entre la veritat i les mentides per superar els reptes en el seu viatge cap a la descoberta de si mateixos.

A més d’aquestes pròximes publicacions, Gris, un joc català sobre una jove que navega pel seu propi món de tristesa, ha tornat a la biblioteca de Game Pass avui mateix. El joc està disponible al núvol, consola i PC.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content