Ordinador

Nocturnal Enhanced Edition s’encén amb l’última gran actualització

El desenvolupador independent Sunnyside Games, en col·laboració amb Dear Villagers, ha llançat l’última gran actualització per al seu popular joc de plataformes amb flames, Nocturnal. L’actualització, anomenada Enhanced Edition, està disponible avui per a PC.

L’Enhanced Edition introdueix una sèrie de noves característiques, incloent-hi una experiència redissenyada, un conjunt de moviments i habilitats ampliat, nous enemics i nivells addicionals amb reptes nous. Ara els jugadors poden cremar-ho tot pel seu camí, gràcies a sis noves habilitats actives.

L’accessibilitat també ha estat una prioritat en aquesta actualització, amb una nova funció per reduir la dificultat del joc. La història del joc s’ha ampliat amb set cartes addicionals i una nova animació de lectura per als objectes de la història. Altres millores inclouen millores visuals i d’il·luminació, elements destructibles, nous tipus de plataformes, i una història i diàlegs redissenyats.

El joc també ha estat reequilibrat globalment per augmentar la intensitat, i s’ha afegit un nou mode de rendiment al menú d’opcions per a millores d’optimització. L’actualització també inclou nous tutorials i consells a les pantalles de càrrega, així com un nou menú de selecció de nivells i millores a la interfície d’usuari.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content