Nintendo

Nintendo i LEGO anuncien nous sets d’Animal Crossing

Nintendo ha anunciat una nova col·laboració amb LEGO. Aquesta nova associació se centrarà en la creació de sets oficials basats en la popular saga de videojocs Animal Crossing.

Aquesta notícia ha generat una gran expectació entre els fans de tots dos universos. Animal Crossing és una sèrie de videojocs de simulació, on un personatge humà que viu en un poble habitat per animals antropomòrfics, duent a terme diverses activitats com pesca, recerca de fòssils o la decoració de la seva pròpia casa. Des del seu llançament, s’ha convertit en una de les sagues més populars de Nintendo.

Els sets de LEGO basats en Animal Crossing prometen portar aquest món encantador a la vida real, permetent als fans construir i personalitzar els seus propis pobles amb peces de LEGO. Aquesta col·laboració és una gran oportunitat per a Nintendo i LEGO per ampliar la seva presència en els mercats de joguines i videojocs.

Encara no s’han revelat detalls específics sobre els sets de LEGO d’Animal Crossing. No obstant això, amb la gran varietat de personatges i llocs únics disponibles en el joc, hi ha moltes possibilitats.

Els fans de tot el món estan esperant amb impaciència més informació sobre aquesta col·laboració. Tan bon punt sapiguem més detalls, us els farem saber.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.