Ordinador

JanduSoft promet diferents demostracions pel Steam Next Fest

L’esperat Steam Next Fest està programat per al 9-16 d’octubre, oferint als jugadors una oportunitat per experimentar una varietat de pròxims títols. El festival presentarà diverses demos de jocs que segurament despertaran l’interès dels aficionats als videojocs. Per l’ocasió, l’empresa catalana JanduSoft ha anunciat una gran quantitat de demos disponibles durant l’esdeveniment.

Entre els jocs que es mostraran hi ha Aureole Wings of Hope de Team Stargazers. Aquest joc de desplaçament lateral basat en la física promet elevar el nivell dels jocs de plataformes amb la seva jugabilitat i trama.

Un altre títol a esperar és Jett Rider de Last Chicken Games. Aquest joc d’arcade ple d’acció, exploració, elements de rol i una bona dosi d’humor. Els jugadors podran explorar, lluitar, guanyar experiència i comprar armes en aquesta aventura.

Scholar’s Mate de JanduSoft és una aventura d’horror en primera persona ambientada en una “escape room” que posarà a prova les habilitats d’exploració i enginy dels jugadors. El joc ofereix una experiència angoixant mentre els jugadors han d’amagar-se del seu captor mentre busquen una sortida d’un lloc estrany i fosc.

Finalment, DETECTIVE “Stella Porta” Case de K148 Game Studio posarà els jugadors en la pell d’un detectiu que investiga tres desaparicions estranyes. El joc promet una narrativa i jugabilitat intrigants mentre els jugadors s’endinsen en el misteri d’una organització anomenada Stella Porta.

Estigueu atents per a més actualitzacions mentre es desenvolupa el Steam Next Fest. Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content