Nintendo

The Legend of Steel Empire rebrà una nova versió per a Nintendo Switch

The Legend of Steel Empire, un clàssic dels anys 90, està a punt de fer el seu gran retorn en format físic per a la Nintendo Switch. El joc, ambientat en un món steam punk, ofereix als jugadors l’oportunitat de restablir la pau en un planeta gairebé totalment esclavitzat per l’opressiu Imperi Motorhead.

Els jugadors tindran l’oportunitat de pilotar avions de combat o un zepelí equipat amb un llançador de mines aeris, lluitant a través de set etapes plenes d’acció d’estil europeu ben equilibrat. El joc també inclou emocionants batalles contra caps finals, afegint una capa extra d’emoció a la jugabilitat.

Aquesta versió en alta definició de The Legend of Steel Empire es basa en un joc de PC d’uns quants anys enrere, però amb millores significatives. Tots els gràfics s’han millorat en alta definició i els controls s’han afinat per a una experiència de joc més fluida.

Les reserves per a The Legend of Steel Empire en format físic per a Nintendo Switch ja estan obertes, amb la data de llançament oficial fixada per al 23 de gener de 2024.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content