Ordinador

La demo de Another Crab’s Treasure d’Aggro Crab ja està disponible a Steam Next Fest

Aggro Crab, l’estudi conegut per les seves històries fetes amb Unity, ha llançat una demo del seu nou joc, Another Crab’s Treasure, a Steam Next Fest. El joc, descrit com un “soulslike de crancs”, convida els jugadors a navegar per un món submarí contaminat i enfrontar-se a desafiants batalles de caps.

La demo ofereix dos nivells i tres batalles de caps úniques, amb aproximadament dues hores de jugabilitat rejugable. També inclou opcions d’assistència que es trobaran en el joc final, com una finestra de parada addicional, que permet als jugadors ajustar el nivell de dificultat.

Another Crab’s Treasure és una aventura soulslike ambientada en un món submarí en deteriorament. Els jugadors prenen el paper de Kril, un cranc ermità, que utilitza escombraries com a closques per defensar-se dels atacs d’enemics més grans. El joc gira entorn d’una èpica caça del tresor per recuperar la closca de Kril i descobrir els secrets foscos de l’oceà contaminat.

Aggro Crab ha llançat la demo abans del previst per recopilar els comentaris dels jugadors i assegurar-se que el joc compleixi amb els alts estàndards del gènere soulslike. L’estudi destaca que, malgrat la seva aparença de dibuixos animats, el joc no és fàcil, però ofereix opcions perquè els jugadors gaudeixin del joc al màxim, incloent-hi la capacitat de saltar-se totalment els combats.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.