Ordinador PlayStation Xbox

Slender: The Arrival revela el pla de rellançament pel seu 10è aniversari

Blue Isle Studios ha anunciat un pla per al rellançament del 10è aniversari del seu clàssic joc d’horror, Slender: The Arrival. El joc, que ha estat completament renovat utilitzant Unreal Engine 5, està previst que es llanci el 18 d’octubre per a les plataformes Xbox, PC i PlayStation de generació actual.

El pla de llançament inclou una història ampliada de Slenderman, un mode multijugador cooperatiu i la possibilitat de modificar el joc en diferents plataformes, tots ells amb previsió de llançament al segon trimestre de 2024. El mode multijugador permetrà als jugadors unir-se i enfrontar-se junts als desafiaments espantosos del joc, mentre que l’eina de modificació en diferents plataformes permetrà als jugadors crear i compartir els seus propis escenaris.

A més d’aquestes característiques, el pla de llançament també promet una expansió de DLC amb tres capítols originals, oferint als jugadors l’oportunitat d’explorar noves regions, conèixer nous personatges i experimentar horrors encara més terrorífics.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content