Ordinador PlayStation Xbox

Slender: The Arrival revela el pla de rellançament pel seu 10è aniversari

Blue Isle Studios ha anunciat un pla per al rellançament del 10è aniversari del seu clàssic joc d’horror, Slender: The Arrival. El joc, que ha estat completament renovat utilitzant Unreal Engine 5, està previst que es llanci el 18 d’octubre per a les plataformes Xbox, PC i PlayStation de generació actual.

El pla de llançament inclou una història ampliada de Slenderman, un mode multijugador cooperatiu i la possibilitat de modificar el joc en diferents plataformes, tots ells amb previsió de llançament al segon trimestre de 2024. El mode multijugador permetrà als jugadors unir-se i enfrontar-se junts als desafiaments espantosos del joc, mentre que l’eina de modificació en diferents plataformes permetrà als jugadors crear i compartir els seus propis escenaris.

A més d’aquestes característiques, el pla de llançament també promet una expansió de DLC amb tres capítols originals, oferint als jugadors l’oportunitat d’explorar noves regions, conèixer nous personatges i experimentar horrors encara més terrorífics.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.