Ordinador

Core Keeper llança l’actualització ‘La Frontera Refulgente’, introduint un nou bioma i millores en el joc

L’aventura sandbox indie, Core Keeper, ha llançat avui la seva gran actualització ‘La Frontera Refulgente’. Aquesta actualització introdueix un nou bioma de cristall, ple de secrets i un nou mineral, la solarita. Els jugadors poden esperar una sèrie de noves característiques i millores en el joc, incloses noves armes, armadures i equipament.

El nou bioma, ‘La Frontera Refulgente’, ofereix als jugadors l’oportunitat d’explorar un entorn brillant i descobrir emocionants secrets sobre els orígens dels antics. La solarita, un nou mineral, permet als jugadors millorar el seu equip i fabricar noves eines i armes.

A més, l’actualització introdueix esdeveniments de batalla, on els jugadors poden posar a prova les seves habilitats de combat i guanyar recompenses. També s’ha afegit una nova estació de millores, que permet als jugadors pujar de nivell les seves armes i eines favorites.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.