Ordinador

Core Keeper llança l’actualització ‘La Frontera Refulgente’, introduint un nou bioma i millores en el joc

L’aventura sandbox indie, Core Keeper, ha llançat avui la seva gran actualització ‘La Frontera Refulgente’. Aquesta actualització introdueix un nou bioma de cristall, ple de secrets i un nou mineral, la solarita. Els jugadors poden esperar una sèrie de noves característiques i millores en el joc, incloses noves armes, armadures i equipament.

El nou bioma, ‘La Frontera Refulgente’, ofereix als jugadors l’oportunitat d’explorar un entorn brillant i descobrir emocionants secrets sobre els orígens dels antics. La solarita, un nou mineral, permet als jugadors millorar el seu equip i fabricar noves eines i armes.

A més, l’actualització introdueix esdeveniments de batalla, on els jugadors poden posar a prova les seves habilitats de combat i guanyar recompenses. També s’ha afegit una nova estació de millores, que permet als jugadors pujar de nivell les seves armes i eines favorites.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content