Nintendo PlayStation Xbox

Asterix & Obelix: Slap Them All! 2 anuncia data de llançament

Asterix & Obelix: Slap Them All! 2 ha llançat un nou tràiler que mostra l’acció i les habilitats dels personatges principals. El joc, que es llançarà el 30 de novembre de 2023, estarà disponible en format físic per a PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox One i Nintendo Switch.

El joc ofereix una varietat d’entorns per explorar, des de misterioses runes fins a un imponent campament romà i la majestuosa ciutat de Lutècia. Els jugadors poden esperar trobades emocionants i humorístiques al llarg del seu viatge.

Asterix & Obelix: Slap Them All! 2 també presenta una sèrie de millores en la jugabilitat, incloent-hi nous moviments específics pels personatges i un mode Fúria que augmenta la força dels herois. Els jugadors també podran interactuar amb l’entorn del joc, creant caos i utilitzant objectes com barrils i menhirs en el combat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.