Nintendo PlayStation Xbox

Asterix & Obelix: Slap Them All! 2 anuncia data de llançament

Asterix & Obelix: Slap Them All! 2 ha llançat un nou tràiler que mostra l’acció i les habilitats dels personatges principals. El joc, que es llançarà el 30 de novembre de 2023, estarà disponible en format físic per a PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox One i Nintendo Switch.

El joc ofereix una varietat d’entorns per explorar, des de misterioses runes fins a un imponent campament romà i la majestuosa ciutat de Lutècia. Els jugadors poden esperar trobades emocionants i humorístiques al llarg del seu viatge.

Asterix & Obelix: Slap Them All! 2 també presenta una sèrie de millores en la jugabilitat, incloent-hi nous moviments específics pels personatges i un mode Fúria que augmenta la força dels herois. Els jugadors també podran interactuar amb l’entorn del joc, creant caos i utilitzant objectes com barrils i menhirs en el combat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content