Jocs en català Ordinador

Descobrim l’evolució de Neo-Barcelona a Altered Alma

Altered Alma

En l’última actualització d’Altered Alma, 2Awesome Studio han compartit un avenç de l’evolució de la ciutat central del joc, Neo-Barcelona. La ciutat, que ha estat una part clau de la sèrie, ha experimentat canvis significatius des de la seva representació a Aeon Drive, tant en termes de visió artística com de disseny del joc.

Neo-Barcelona capital

2Awesome Studio han destacat que Neo-Barcelona és més que un simple escenari. És una entitat viva que els jugadors poden explorar i interactuar. La història, la política i la cultura dels grups de la ciutat estan profundament vinculades amb la trama principal del joc, i les eleccions del jugador poden tenir un impacte significatiu en la dinàmica de poder dins de la ciutat.

L’estil artístic d’Altered Alma combina un món ciberpunk amb elements del passat, creant un entorn únic i expressiu. Llocs emblemàtics com la Sagrada Família s’han transformat en biomes sencers, i hi ha referències a la cultura catalana escampades per tota la ciutat.

Els desenvolupadors també han destacat la importància de la llum i l’ombra en l’expressió artística del joc, reflectint la vida en una societat ciberpunk. Neo-Barcelona pren vida a la nit, revelant tant els seus millors com els seus pitjors aspectes.

El joc progressa adequadament

Pel que fa al progrés del desenvolupament, l’equip ha fet passos significatius al mes d’octubre. L’àrea del metro està a punt de completar-se, s’han provat les opcions de diàleg per al sistema de romanç i s’han dissenyat noves icones per al mapa. L’equip també està treballant en cinemàtiques i animacions especials per al principi del joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.