Nintendo

Colored Effects arribarà a Nintendo Switch el 23 de novembre

Tacsou i Flynn’s Arcade estan a punt de llançar Colored Effects a la Nintendo Switch el 23 de novembre. Aquest joc de plataformes i puzles ofereix una perspectiva única on els jugadors utilitzen habilitats de diferents colors per avançar en els nivells.

A Colored Effects, cada color atorga una habilitat única. Els jugadors hauran de canviar estratègicament entre colors i els seus efectes corresponents per recollir gemmes, derrotar caps finals i resoldre puzles interessants.

El joc presenta caps finals únics que els jugadors trobaran entre nivells. Cada cap final té el seu propi conjunt d’atacs i requereix una estratègia diferent per ser derrotat. El joc també permet als jugadors reiniciar en qualsevol moment si moren o queden atrapats, garantint una experiència de joc fluida i agradable.

Colored Effects estarà disponible a la Nintendo Switch a un preu de 4,99 € amb un descompte del 20% durant la primera setmana de llançament.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content