Nintendo

Colored Effects arribarà a Nintendo Switch el 23 de novembre

Tacsou i Flynn’s Arcade estan a punt de llançar Colored Effects a la Nintendo Switch el 23 de novembre. Aquest joc de plataformes i puzles ofereix una perspectiva única on els jugadors utilitzen habilitats de diferents colors per avançar en els nivells.

A Colored Effects, cada color atorga una habilitat única. Els jugadors hauran de canviar estratègicament entre colors i els seus efectes corresponents per recollir gemmes, derrotar caps finals i resoldre puzles interessants.

El joc presenta caps finals únics que els jugadors trobaran entre nivells. Cada cap final té el seu propi conjunt d’atacs i requereix una estratègia diferent per ser derrotat. El joc també permet als jugadors reiniciar en qualsevol moment si moren o queden atrapats, garantint una experiència de joc fluida i agradable.

Colored Effects estarà disponible a la Nintendo Switch a un preu de 4,99 € amb un descompte del 20% durant la primera setmana de llançament.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.