Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Bang-On Balls: Chronicles arriba avui a múltiples plataformes

Exit Plan Games i Untold Tales han anunciat el llançament del seu últim joc, Bang-On Balls: Chronicles. El joc ara està disponible a múltiples plataformes, incloent-hi Steam, GOG, Epic, PlayStation, Xbox i Switch.

Bang-On Balls: Chronicles és un joc de plataformes en 3D amb un gir únic. Ofereix una aventura en un món obert ric en contingut que combina combat, plataformes, personalització de personatges i tresors. El joc es pot jugar en solitari o en mode cooperatiu.

El joc ha estat desenvolupat per Exit Plan Games, un equip de desenvolupadors experimentats que han treballat prèviament en títols AAA com The Witcher 3, Gears of War, Cyberpunk 2077 i Bulletstorm.

El joc es llança amb quatre mapes oberts jugables, i ja s’està desenvolupant un cinquè mapa ambientat a l’Oest Salvatge que s’afegirà com a actualització gratuïta per a tots els jugadors. Per celebrar el llançament, el joc estarà disponible amb un descompte del 20%.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.