Nintendo Ordinador

Wargroove 2: una nova aventura tàctica arriba a PC i Nintendo Switch

Chucklefish i Robotality han llançat la tan esperada seqüela, Wargroove 2, ara disponible a PC i Nintendo Switch. Aquest joc de tàctica per torns amplia l’encant de l’art pixelat i el combat desafiador del seu predecessor amb nous Comandants, modes de joc i tres noves campanyes.

Wargroove 2 introdueix el sistema “Supercharged Groove”, que permet als jugadors influir en el resultat de les batalles, i un nou mode de joc roguelike, “Conquest”, per posar a prova les seves habilitats tàctiques. El joc també presenta una nova facció jugable, la República de Faahri. Aquests ratolins erudits, malgrat la seva manca d’experiència militar, porten a la batalla la seva tecnologia de cristall única i la seva intel·ligència superior.

La trama del joc es desenvolupa a les costes d’Aurania, on una nova facció ha descobert relíquies amb un poder potencialment desastrós. Els jugadors navegaran per terra, mar i aire amb nous comandants, utilitzant l’estratègia per fer la guerra. El joc ofereix tres noves campanyes, un mode de joc cooperatiu i multijugador per a fins a quatre jugadors, i cinc nous tipus d’unitats per dominar.

Wargroove 2 també inclou editors de mapes, campanyes i escenes millorats per augmentar la creativitat, i una banda sonora del compositor Dale North. El joc està disponible avui a PC i Nintendo Switch, amb un preu de 19,49 euros.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.