Nintendo Ordinador

Wargroove 2: una nova aventura tàctica arriba a PC i Nintendo Switch

Chucklefish i Robotality han llançat la tan esperada seqüela, Wargroove 2, ara disponible a PC i Nintendo Switch. Aquest joc de tàctica per torns amplia l’encant de l’art pixelat i el combat desafiador del seu predecessor amb nous Comandants, modes de joc i tres noves campanyes.

Wargroove 2 introdueix el sistema “Supercharged Groove”, que permet als jugadors influir en el resultat de les batalles, i un nou mode de joc roguelike, “Conquest”, per posar a prova les seves habilitats tàctiques. El joc també presenta una nova facció jugable, la República de Faahri. Aquests ratolins erudits, malgrat la seva manca d’experiència militar, porten a la batalla la seva tecnologia de cristall única i la seva intel·ligència superior.

La trama del joc es desenvolupa a les costes d’Aurania, on una nova facció ha descobert relíquies amb un poder potencialment desastrós. Els jugadors navegaran per terra, mar i aire amb nous comandants, utilitzant l’estratègia per fer la guerra. El joc ofereix tres noves campanyes, un mode de joc cooperatiu i multijugador per a fins a quatre jugadors, i cinc nous tipus d’unitats per dominar.

Wargroove 2 també inclou editors de mapes, campanyes i escenes millorats per augmentar la creativitat, i una banda sonora del compositor Dale North. El joc està disponible avui a PC i Nintendo Switch, amb un preu de 19,49 euros.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content