Ordinador

La demostració d’Astral Tracks arribarà a Steam Next Fest el 9 d’octubre

En un anunci de LAB132, el joc de velocitat de plataformes en 3D, Astral Tracks, estarà disponible durant el Steam Next Fest a partir del 9 d’octubre. El joc, actualment en desenvolupament per a PC i consoles, ofereix als jugadors un sistema de moviment dinàmic per dominar mentre corren per nivells generats procedimentalment.

Astral Tracks no només es tracta de velocitat, sinó també d’estratègia i precisió. El joc ofereix modes multijugador en línia i en pantalla dividida local, juntament amb taules de classificació perquè els jugadors competeixin a nivell mundial. Per aquells que prefereixen una experiència de joc més relaxada, Astral Tracks també ofereix un mode de joc meditatiu ambientat en entorns de ciència-ficció interdimensionals.

Una de les característiques úniques d’Astral Tracks és el seu sistema de moneda integrat al joc, que està lliure de microtransaccions. Els jugadors poden utilitzar aquesta moneda per desbloquejar una varietat de vestits per als seus avatars, afegint una nota divertida i personalitzada al joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content