Nintendo

RedDeer.Games celebra el 65è aniversari dels Barrufets amb dos nous jocs per a Nintendo Switch

RedDeer.Games, un desenvolupador i editor de jocs independent, celebra el 65è aniversari dels Barrufets amb el llançament de dos nous jocs per a Nintendo Switch. Els jocs, titulats The Smurfs: Learn and Play i The Smurfs: Colorful Stories, estaran disponibles el 17 de novembre i el 8 de desembre, respectivament.

The Smurfs: Learn and Play està dissenyat per estimular la ment analítica dels jugadors, ensenyant-los a reconèixer lletres i números, i a trobar objectes perduts en un entorn vibrant i ple de colors. The Smurfs: Colorful Stories, d’altra banda, fomenta la creativitat a través de la coloració i seguint la història del joc. Els jugadors poden crear obres d’art originals dins del joc utilitzant una varietat d’eines i colors.

Tots dos jocs prometen ser una experiència d’aprenentatge única tant per als fans nous com per als que ja coneixen els Barrufets. The Smurfs: Learn and Play estarà disponible per als usuaris de la consola Nintendo Switch a partir del 17 de novembre, mentre que The Smurfs: Colorful Stories estarà disponible a la Nintendo eShop el 8 de desembre.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content