Nintendo

RedDeer.Games celebra el 65è aniversari dels Barrufets amb dos nous jocs per a Nintendo Switch

RedDeer.Games, un desenvolupador i editor de jocs independent, celebra el 65è aniversari dels Barrufets amb el llançament de dos nous jocs per a Nintendo Switch. Els jocs, titulats The Smurfs: Learn and Play i The Smurfs: Colorful Stories, estaran disponibles el 17 de novembre i el 8 de desembre, respectivament.

The Smurfs: Learn and Play està dissenyat per estimular la ment analítica dels jugadors, ensenyant-los a reconèixer lletres i números, i a trobar objectes perduts en un entorn vibrant i ple de colors. The Smurfs: Colorful Stories, d’altra banda, fomenta la creativitat a través de la coloració i seguint la història del joc. Els jugadors poden crear obres d’art originals dins del joc utilitzant una varietat d’eines i colors.

Tots dos jocs prometen ser una experiència d’aprenentatge única tant per als fans nous com per als que ja coneixen els Barrufets. The Smurfs: Learn and Play estarà disponible per als usuaris de la consola Nintendo Switch a partir del 17 de novembre, mentre que The Smurfs: Colorful Stories estarà disponible a la Nintendo eShop el 8 de desembre.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.