Ordinador PlayStation

Granblue Fantasy: Relink es llançarà l’1 de febrer de 2024 a PlayStation i PC

CyGames ha confirmat la data de llançament de Granblue Fantasy: Relink, l’esperat RPG d’acció. El joc es llançarà l’1 de febrer de 2024 en format físic per a PlayStation 5, i en format digital per a PlayStation 4 i PC a través de Steam.

Granblue Fantasy: Relink és una expansió de l’univers de Granblue Fantasy, un èxit internacional en plataformes mòbils i ordinadors. El joc ha estat recreat en un impressionant 3D, permetent als jugadors explorar el familiar Regne del Cel amb un nivell de detall mai vist. Els jugadors poden formar un grup de batalla seleccionant fins a quatre personatges amb habilitats úniques i enfrontar-se a gegants enemics, o unir-se a fins a tres amics en el mode multijugador cooperatiu.

La història del joc ens porta a un món abandonat pels déus, ple d’illes flotants de totes les formes i mides. Els jugadors s’embarcaran en una aventura a la recerca de la llegenda illa, Istarsia, mentre descobreixen una nova història en els cels occidentals.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content