PlayStation Xbox

Blasphemous 2 arribarà a Xbox One i PlayStation 4 el 2 de novembre

The Game Kitchen, en col·laboració amb Team17 Digital, ha anunciat el llançament de Blasphemous 2 a les plataformes Xbox One i PlayStation 4. El llançament està programat per al 2 de novembre.

La seqüela del joc original, Blasphemous 2, continua el viatge del Penitent, un personatge atrapat en un cicle de vida, mort i resurrecció. Els jugadors hauran d’enfrontar-se a enemics i desafiaments en la seva missió de prevenir el naixement d’un nou “Fill del Miracle”.

El joc ofereix tres armes úniques perquè els jugadors les adquireixin i dominin, així com una ampliació de l’arsenal de habilitats. Els jugadors hauran d’utilitzar aquestes eines per sobreviure en un món hostil, descobrir secrets amagats i evitar la finalitat de la mort.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.