Ressenyes

Ressenya – Mon-Yu

Un joc de masmorres tant alegre com desafiant

Mon-Yu, llançat el 21 de setembre de 2023 per a Nintendo Switch, PlayStation 5 i PC, és un joc de masmorres en primera persona (dungeon crawler) que ofereix una barreja única d’ambient alegre i joc desafiant. Desenvolupat per Experience Inc., el joc presenta un punt d’entrada més accessible al gènere, tot mantenint la profunditat estratègica i el desafiament que els veterans esperarien.

La narrativa del joc segueix un tòpic ja vist: un grup d’herois s’embarca en un viatge a través de diferents masmorres i lluitant contra enemics formidables per esdevenir llegendes. L’ambient del joc recorda a les novel·les lleugeres, sèries d’anime i sèries de manga isekai, amb un toc d’humor que fa que l’experiència sigui més agradable.

Jugabilitat pura i dura per a tothom

La jugabilitat de Mon-Yu és intuïtiva. Els jugadors naveguen per la masmorra, espai per espai, en un entorn 3D. El sistema de combat és prou interessant, permetent als jugadors seleccionar els seus atacs i habilitats durant les batalles. El joc també presenta una opció de batalla “ràpida” i una funció d’autobatalla, que afegeixen a la seva accessibilitat.

No obstant això, no deixeu que el to alegre del joc us enganyi. Mon-Yu pot ser bastant desafiant. El joc no ofereix prou enfrontaments perquè els jugadors guanyin l’experiència necessària per derrotar a certs enemics, la qual cosa pot portar a una sensació de frustració. Aquest desafiament es veu amplificat per la presència d’enemics extremadament forts que suposen una amenaça significativa.

No us deixeu enganyar

Malgrat els seus desafiaments, Mon-Yu ofereix diversos elements de qualitat de vida que fan que el joc sigui més accessible per als novells. Aquests inclouen un sistema d’adquisició d’habilitats fàcil d’entendre, un creador de personatges ajustat, la capacitat de teleportar-se ràpidament dins i fora d’una masmorra, i una funció que permet que les armes equipades puguin esdevenir més fortes.

El joc també ofereix diferents tipus de nivells de dificultat que els jugadors poden canviar després d’iniciar el joc, i la capacitat de guardar en qualsevol moment, fins i tot en una masmorra. Aquestes característiques fan que el joc sigui tant per als novells com per als jugadors experimentats.

Alguns petits problemes

No obstant això, l’aspecte de construcció d’un equip pot fer-se pesat, i el combat pot semblar monòton a causa de la falta de varietat d’enemics. Malgrat aquests punts negatius, Mon-Yu aconsegueix mantenir els elements bàsics d’un joc de masmorres, convertint-lo en una entrada sòlida en el gènere.

Conclusió

En conclusió, Mon-Yu és una aventura agradable que ofereix una barreja alegre i desafiant. És un joc que pot ser apreciat tant pels novells al gènere com pels veterans que busquen un nou desafiament. Malgrat alguns defectes menors, Mon-Yu és una bona aposta d’Experience, Inc. per fer que el gènere sigui més accessible.

Mon-Yu

Mon-Yu és un joc de masmorres en primera persona que combina un ambient alegre amb un joc desafiant. Tot i que presenta alguns problemes com la falta de varietat d’enemics, el joc ofereix una experiència accessible per als novells i prou profunda per als veterans.

Nou Joc

Jugabilitat
Presentació
Entreteniment
Valor

Resum

Mon-Yu és un joc de masmorres en primera persona que combina un ambient alegre amb un joc desafiant. Tot i que presenta alguns problemes com la falta de varietat d’enemics, el joc ofereix una experiència accessible per als novells i prou profunda per als veterans.

3.5

Versió analitzada: Nintendo Switch

Còpia del joc proporcionada per l’editora

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Nou Joc

About Author

També et pot interessar

Ressenya – TAPE: Unveil the Memories
Ressenyes

Ressenya – TAPE: Unveil the Memories

Ressenya de TAPE: Unveil the Memories, un joc d'aventures amb elements de puzle, amb molt de misteri i una ambientació
Ressenya – Cannon Dancer – Osman
Ressenyes

Ressenya – Cannon Dancer – Osman

Ressenya de Cannon Dancer – Osman, el mític joc de recreatives de Mitchell Corporation, que ha rebut una reedició per