Nintendo Ordinador PlayStation

Square Enix comparteix novetats de Star Ocean The Second Story R

Square Enix comparteix novetats de Star Ocean The Second Story R

Square Enix ha publicat nous detalls i un tràiler de llançament de Star Ocean The Second Story R. El joc està previst que es llanci el 2 de novembre a Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4 i PC a través de Steam.

Els nous detalls inclouen il·lustracions redissenyades dels tretze personatges jugables i no jugables a càrrec de Yukihiro Kajimoto, basades en els conceptes originals. S’ha revelat el rerefons de tots els personatges, juntament amb detalls de cameos de personatges d’altres sagues que permetran al jugador adquirir els seus poders. El joc també inclou un mode de New Game + que farà que el joc sigui més accessible pels usuaris, permetent-los arribar a tots els diferents finals del joc.

https://www.youtube.com/watch?v=SKSAEyeeyDI

Star Ocean The Second Story R és una versió en 2.5D del RPG de 1998, la segona entrega de l’aclamada sèrie Star Ocean. Combina entorns 3D bonics amb personatges pixelats en 2D plens de nostàlgia, oferint als jugadors una experiència clàssica de RPG amb jugabilitat moderna. La banda sonora millorada, els ajustos de dificultat, les nombroses millores en la qualitat de vida i més revitalitzen les característiques del joc original, com el combat en temps real ràpid, un sistema de habilitats complet i accions personals que permeten als jugadors establir relacions amb els membres del grup i desbloquejar diferents finals.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.