Ordinador PlayStation Xbox

El joc de terror psicològic, Stray Souls, es llançarà el 25 d’octubre

L’estudi de videojocs independent Jukai Studio, en col·laboració amb Versus Evil, ha anunciat el llançament del seu nou joc de terror psicològic, Stray Souls. El joc està previst que es llanci el 25 d’octubre a PC, PlayStation 4|5 i Xbox Series S|X.

Stray Souls, amb un preu de 29,99 euros, és un joc basat en el misteri que porta els jugadors a la ment de Daniel, un adolescent que hereta la casa de la seva àvia. El joc combina elements dels jocs de terror de supervivència japonesos amb sistemes aleatoris, assegurant que cap partida sigui exactament igual.

Per als jugadors de PC, hi ha disponible una edició especial de Stray Souls: Cult Classic Edition per 39,99 euros. Aquesta edició inclou la banda sonora oficial i el llibre d’art Sacred Tome. La banda sonora, amb més de 60 pistes i 3 hores de música, compta amb la col·laboració d’Akira Yamaoka, conegut pel seu treball a Silent Hill, i del compositor indie Pete Wicher. El llibre d’art Sacred Tome conté una col·lecció d’il·lustracions gòtiques aquarel·la i una biblioteca digital de llegendes.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.