Ordinador

Cataclismo, el nou joc dels creadors de Moonlighter llança una campanya a Kickstarter

Digital Sun, els creadors de Moonlighter, han llançat una campanya a Kickstarter per al seu últim joc d’estratègia en temps real (RTS), Cataclismo. Aquest és el primer joc autoeditat per l’estudi, i busquen el suport dels fans durant el pròxim mes.

Cataclismo és un joc d’estratègia en temps real ambientat en un món fosc, on els jugadors construeixen fortaleses pedra a pedra per defensar-se de les hordes d’horror que emergeixen d’una boira. El joc combina elements de LEGO i They Are Billions, requerint als jugadors apilar peces, desplegar diverses tropes i prendre decisions tàctiques per resistir l’assetjament.

El joc ofereix una campanya de 30 hores on els jugadors descobriran la història d’aquesta terra podrida mentre defensen l’última ciutat humana. També hi ha un Mode Creatiu disponible per als jugadors que vulguin dissenyar castells medievals intricats sense la presència de les criatures nascudes de la boira.

Digital Sun té com a objectiu recaptar 50.000 euros per al llançament exclusiu a PC. Si aconsegueixen més fons, tenen previst desenvolupar modes de joc addicionals i característiques emocionants. La campanya a Kickstarter ofereix recompenses exclusives per als patrocinadors, com una medalla numerada daurada, un vinil amb la banda sonora original i una figura d’Iris de 15 cm.

Es preveu que Cataclismo es llanci al segon trimestre de 2024 a PC (Steam i GOG). Actualment, hi ha una demo disponible a Steam.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content