Realitat Virtual

Keep Talking and Nobody Explodes arriba a Meta Quest 3

Keep Talking and Nobody Explodes arriba a Meta Quest 3

El popular joc multijugador, Keep Talking and Nobody Explodes, ha fet el seu debut a Meta Quest 3, el darrer visor de realitat virtual de Meta. El joc, conegut pels seus escenaris de desactivació de bombes de gran tensió, ara ofereix una experiència millorada amb el suport de realitat mixta.

La nova versió del joc introdueix el suport de realitat mixta, permetent als jugadors veure els seus companys “Experts” a la mateixa habitació mentre seleccionen missions, millorant l’experiència immersiva. El Meta Quest 3, un visor de realitat virtual altament portàtil, no requereix un PC o dispositiu mòbil per funcionar, fet que el converteix en una opció ideal per a les nits de joc.

A Keep Talking and Nobody Explodes, un jugador queda atrapat en una habitació amb una bomba que fa tic-tac i que ha de desactivar. Els altres jugadors, o “Experts”, han de donar instruccions per desactivar la bomba utilitzant el Manual de Desactivació de Bombes. L’única dificultat és que els Experts no poden veure la bomba, la qual cosa requereix una comunicació eficaç.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.